Loopbaankansen in de binnenvaart: waarheen leidt de weg?

Quo Vadis is een Latijns citaat. Het betekent: Waarheen gaat gij? Welke kant we op moeten als het om werk gaat, is niet altijd makkelijk te bepalen. Sommigen gedijen goed bij verandering na verloop van tijd, anderen houden van vertrouwde handelingen en patronen. Het is maar net hoe iemands karakter in elkaar zit. Het belangrijkste is dat iedereen een talent heeft. Bij Quo Vadis willen we bijdragen aan de volledige ontplooiing hiervan.

Werken in de binnenvaart: de loopbaankansen liggen voor het oprapen

Daarom investeren we aan de voorkant veel om het maken van de juiste matches te vergroten. In de binnenvaart liggen de mooie loopbaankansen voor het oprapen. Voor onze opdrachtgevers zijn we het hele jaar door op zoek naar gemotiveerde mensen. Straal je uit dat je er zin in hebt en ben je leergierig? Dan is dat een prima begin. Wie al in de binnenvaart werkt, kent het werkveld. Dat is anders dan anders. Waar hele volksstammen vanwege het coronavirus dag in, dag uit hun laptop openklappen aan de eettafel of op zolder en steeds hetzelfde –  niet per se aansprekende uitzicht hebben – gaat dat in de binnenvaart niet op. Elke dag is anders en locaties veranderen continu. Vrijheid, afwisseling, zowel zelfstandig als in teamverband werken, innovaties, techniek, het geluid van water: al deze ingrediënten zijn aanwezig.

Ruimte voor oriëntatie

Bij Quo Vadis helpen we je graag op weg. Ervaren rotten weten over het algemeen goed wat bij ze past en wat ze willen, maar soms geeft een onverwachte move juist ook verrassende inzichten en resultaten. Wie nog wat nieuwer is in de branche, heeft uiteraard de mogelijkheid zich rustig te oriënteren. Quo Vadis beschikt over een uitgebreid netwerk en brengt je graag in contact met relevante partijen. Als gespecialiseerde uitzendbureau binnenvaart kennen wij veel opdrachtgevers in de binnenvaart. Doordat je bij ons in dienst komt, zijn de lijnen kort en sluiten behoeften goed aan op persoonlijke wensen. En dat wensen na verloop van tijd kunnen veranderen, snappen wij als geen ander. Ook in de binnenvaart kun je, letterlijk en figuurlijk, alle kanten op. Nooit denken in beperkingen, maar altijd in kansen: dat lijkt ons een goede eigenschap. Stap jij bij ons aan boord?

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een informerend gesprek.

Leave a Reply