VOOR OPDRACHTGEVERS: SNEL INZETBARE VAKLIEDEN

Nautisch personeel gevraagd? U vindt uw inhuurkrachten bij Quo Vadis Personeelsdiensten. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau voor nautisch personeel. Bij ons staat ‘ouderwets’ persoonlijk contact nog voorop. Dus beschouwen we ons personeel niet als uitzendkracht maar als medewerker. Ongeacht of het een flexibele oproepkracht is of een werknemer met vast dienstverband. En dat merkt u als werkgever. Wij begeleiden ons personeel voortdurend en zorgen voor goede scholing en bijscholing. Zodat ze vakwerk leveren waar u geen omkijken naar heeft.

Morgen een matroos nodig? Wij gaan vandaag voor u op zoek. Wij schakelen snel en werken met korte lijnen.
Altijd direct inzetbaar binnenvaartpersoneel, van lichtmatroos tot kapitein. Stuk voor stuk gemotiveerde en vakbekwame krachten.
Wij zijn een professioneel uitzendbureau voor de binnenvaart. Quo Vadis voldoet aan de eisen van NEN 4400-1, voert het SNA-keurmerk en is VCU-gecertificeerd.
Afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons de basis voor een langdurige samenwerking.

VOOR WERKNEMERS: PRIMA TEGENPRESTATIES

Of u nu matroos of kapitein bent, bij Quo Vadis Personeelsdiensten hebben we oog voor uw persoonlijke wensen en ambities. Wij zijn een betrokken organisatie waar het aangenaam, afwisselend en uitdagend werken is. En waar we continu contact met u houden tijdens elke klus.

Bij Quo Vadis ontvangt u altijd een salaris volgens het cao van de opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever zelf geen eigen cao heeft of hanteert wordt het salaris volgens de cao binnenvaart bepaald. U krijgt dus minimaal dezelfde beloning als het vaste personeel van de werkgever waar u via Quo Vadis voor aan de slag gaat.
Bij Quo Vadis heeft iedere naam een gezicht. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, daarom komen we geregeld op werkbezoek tijdens uw klus. Daarnaast voeren we regelmatig evaluatiegesprekken om te zien hoe we elkaar verder kunnen helpen.
Quo Vadis investeert in uw carrière. Of u nu matroos bent of schipper. Bij ons kunt u certificaten en diploma’s behalen zoals het radarpatent en het ADN-diploma.
Quo Vadis bekostigt al uw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast kunt u indien nodig ook een auto van Quo Vadis gebruiken, uiteraard gaat dit in overleg.
Bij Quo Vadis werken we met en voor veel verschillende opdrachtgevers. Daardoor hebben we uiteenlopende vacatures. Van leerling matrozen tot schippers.
Wanneer je voor Quo Vadis werkt is er keuze uit verschillende systemen en werktijden.

  •           Dag werk
  •           Maandag – vrijdag
  •           Week op – week af
  •           14 dagen op – 14 dagen af

ANTI-DISCRIMINATIE BELEID

De bedrijfsvoering van Quo Vadis Personeelsdiensten B.V. is er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit.
Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn.

LEES ONZE LAATSTE PUBLICATIES