Begin bij Quo Vadis aan een uitdagende toekomst!

Wellicht weet je nog niet precies wat je later wilt gaan doen, welke opleiding je nu moet kiezen of ben je toe aan een carrière switch? Met Quo Vadis Personeelsdiensten kom je verder!

Wat is nodig om te werken in de binnenvaart?

Beheers je en ben je op zoek naar de volgende punten? Dan is een carrière in de binnenvaart beslist iets voor jou!

  • Een baan met veel vrijheid en afwisseling
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent gesteld op de natuur en werkt graag op en rondom het water
  • Je hebt een technische instelling en houd je bezig met technische systemen
  • Je houdt van veel reizen en wil je niet iedere avond thuis zijn

In deze bijzondere en dynamische wereld komt alles bij één, waarvan veel mensen dromen. Iedereen die op een binnenvaartschip werkt, heeft iets met water. Van matroos tot aan stuurman of kapitein. Werkenden in de binnenvaart knappen ervan op als ze op en rondom het water bezig zijn. De wind, stroming en lucht geeft ze energie – kortom alle elementen van de natuur waarin zij dagelijks hun werk doen. Daarnaast houden zij zich bezig met de techniek, motoren en andere systemen.

Vaak ben je met een klein team bezig op een groot schip. Zo ben je samen verantwoordelijk voor grote hoeveelheden vracht. Dit vraagt om groot verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en samenwerkingsvermogen. Daarnaast is het van belang dat je weet wat veilig werken is voor jezelf en je collega’s. Met elkaar moet je het doen en zorg je dat het schip veilig op de juiste plaats van bestemming komt.

Quo Vadis Personeelsdiensten: hier begint je carrière in de binnenvaart!

Wil je graag in de binnenvaart aan de slag, als zij-instromer of scholier? Dan staat Quo Vadis Personeelsdiensten naast je om je te begeleiden. Als gespecialiseerde uitzendorganisatie hebben wij een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in de binnenvaart wereld. Hierdoor hebben wij alle mogelijkheden om je te kunnen begeleiden naar de juiste werkplek.

Doordat je bij ons in dienst komt, hebben we met elkaar de mogelijkheden om te zoeken naar de juiste leer-werkplek. Voor jou geldt direct bij aanvang een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze missie: Jongeren en zij-instromers enthousiast maken, opleiden en begeleiden naar werk in de binnenvaart. Dit zodat er nu en in de toekomst voldoende talent beschikbaar is om binnenvaartvloten te bemannen.

 

Heb je nog vragen en/of wil je graag kennis met ons maken en de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Leave a Reply