LANGDURIGE VACATURES

VOLMATROOS

BINNENVAARTSCHIP • ONDERHOUD & ONDERSTEUNING

Als volmatroos op een binnenvaartschip voer je verschillende werkzaamheden uit. Onder andere  het verlenen van ondersteuning bij het laden en lossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het schoonhouden […]

Lees meer

MATROOS

WERKSCHIP/DUWBOOT  •   ONDERHOUD & ONDERSTEUNING

Als matroos op een werkschip/duwboot voer je verschillende werkzaamheden uit. Onder andere aan en af koppelen van de bakken en het verlenen van ondersteuning bij het laden en lossen. Daarnaast werk je mee met het onderhoud en het […]

Lees meer

STUURMAN

TANKER   •   ONDERHOUD & ASSISTENTIE SCHIPPER

Als stuurman op een tanker voer je verschillende werkzaamheden uit. Onder andere het verlenen van ondersteuning bij het laden en lossen. Daarnaast werk je mee met het onderhoud en het schoonhouden van het binnenvaartschip.

Lees meer

LICHTMATROOS

DROGELADING SCHIP •   ONDERHOUD & ONDERSTEUNING

Als lichtmatroos op een drogelading schip voer je verschillende werkzaamheden uit.  Je werkt onder andere mee met het onderhoud en het schoonhouden van het binnenvaartschip. Daarnaast verleen je ondersteuning bij het laden en lossen.

Lees meer

SCHIPPER

BINNENVAARTSCHIP   •   ZORG VOOR BEDRIJFSBELEID EN UITVOERING

Als schipper op een binnenvaartschip voer je verschillende werkzaamheden uit. Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van de lading van A naar B . Daarnaast draag je als schipper zorg voor het bedrijfsbeleid en de uitvoering daarvan.

Lees meer

VRIJE SOLLICITATIE

VOEL JE VRIJ OM TE SOLLICITEREN

Voor gemotiveerd binnenvaartpersoneel liggen er altijd kansen bij Quo Vadis Personeelsdiensten. Of je nu van schip wilt veranderen, tijdelijk zonder werk/schip zit, of nog helemaal geen ervaring hebt in de Binnenvaart.

Lees meer

KOM BIJ ONS WERKEN

 Quo Vadis Personeelsdiensten heeft nautische vacatures bij vele opdrachtgevers in de binnenvaart. Denk aan grote rederijen maar evengoed aan (kleine) particuliere scheepseigenaren. We hebben afwisselend tijdelijk werk in onder meer de tankvaart, containervaart, droge lading, bunkering, beunvaart en duwvaart. Wilt u bij ons komen werken maar zit uw vacature er momenteel niet bij? Schrijf u dan toch in. Zo kunnen we u alsnog benaderen voor toekomstige binnenvaart vacatures die wel bij u passen.

Bij Quo Vadis ontvangt u altijd een salaris volgens het cao van de opdrachtgever. U krijgt dus minimaal dezelfde beloning als diens vaste personeel. Heeft de opdrachtgever geen eigen cao dan ontvangt u een salaris volgens de cao Binnenvaart.
Bij Quo Vadis heeft iedere naam een gezicht. We vinden persoonlijk contact belangrijk, daarom komen geregeld we op werkbezoek tijdens uw klus. Daarnaast voeren we regelmatig evaluatiegesprekken om te zien hoe we elkaar verder kunnen helpen.
Quo Vadis investeert in uw carrière. Of u nu matroos bent of schipper. Bij ons kunt u certificaten en diploma’s behalen zoals het radarpatent en het ADN-diploma.
Quo Vadis bekostigt al uw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast kunt u indien nodig ook een auto van Quo Vadis gebruiken, uiteraard gaat dit in overleg.
Bij Quo Vadis werken we voor en met veel verschillende opdrachtgevers. Daardoor hebben we uiteenlopende vacatures. Van leerling matrozen tot schippers.